Solens underverk...

Nu är äntligen våren här! Jag satt på jobbet och bara längtade ut till vårsolen.. Tänk vad lite sol kan göra människor så hemskt trevliga och positivt inställda. Vi bleka svenskar behöver verkligen sol ;)

Jag har tänkt på en till sak idag; Tänk på hur mycket tid vi lägger ner, omedvetet eller medvetet, på att vänta.
Exempel; när vi väntar på tvätten, (om man bor i lägenhet), när man väntar på pizzan som man beställt, när man väntar på bussen. etc.. Hur mycket tid är det inte? Jag tror att jag ska börja gör något nyttigt under den tiden som man väntar.. Den tid som alltid finns, varje dag.. Den väntetiden kan bli en tid av kreativitet och facsination, mitt i den trista vardagen..'
Solen har visst gjort underverk idag, jag har skrivit ett inlägg och kommit på en sisådär ganska bra sak... ;)

En bra dag...

Fy vad jag har blivit dålig på att uppdatera denna blogg... Bedrövligt rent ut sagt. Kan heller inte skylla på något annat än att jag varit lat.  ;) Men nu får det bli ändring på detta.
Idag har det varit 8 plus grader och solen lyckades sprida ut sina varma strålar mot vår kalla planet. :) Inte konstigt att medelsvensson inte mår bra när det under tre månaders tid varit ljust en till tre timmar om dagen.. Tack och lov att våren är på väg och puttar undan kylan...

En bra dag har det varit idag,
Caroline Liljebäck har varit här och vi lagade mat och gjorde riktigt nytttig fruktsallad. :) Viktigt att få lite umgänge när man är ensam mycket... tack carro. :)

RSS 2.0